Het laatste nieuws

Veilig lassen in 5 stappen

28 april 2021

Om veilig en gezond te werken, introduceert 5xbeter de Check van 5 Lasrook. Daarmee weet je per ruimte binnen 15 minuten of je veilig en gezond last en wat je eventueel kunt verbeteren om aan de veiligheidsrichtlijnen te voldoen.

Lees verder

5xbeter introduceert de Check van 5 Lasrook

1 april 2021

Verbetercoach Pim Berends laat je in zijn vlog zien hoe de Check werkt en wat je eventueel kunt verbeteren om aan de veiligheidsrichtlijnen te voldoen.

Lees verder

Meld je aan voor het webinar Verbetercheck Lasrook

18 september 2020

Om jou te helpen bij een zo goed mogelijke bescherming van je medewerkers, organiseren we voor de tweede keer een webinar Verbetercheck Lasrook op 23 september van 13.00 - 15.00 uur.

Lees verder

Nieuwsflits Verbetercheck Lasrook

10 juli 2020

Werk je tijdens het lasssen met RVS en Duplex RVS? Dan is dit een belangrijk bericht voor jou. Vanaf nu is er een nieuwe Verbetercheck Lasrook beschikbaar.

Lees verder

Per 1 juli: strengere regels voor het werken op hoogte met een werkbak of werkplatform.

1 juli 2020

Werk je op hoogte met een werkbak of werkplatform? Dan is dit een belangrijk bericht voor jou. Per 1 juli gelden strengere regels.

Lees verder

Vragen over Corona in relatie tot uw werkzaamheden?

23 maart 2020

Door de uitbraak van het coronavirus heeft het begrip ‘veiligheid’ een totaal andere klank gekregen. Ook in ons dagelijkse werk! Heeft u vragen over Corona in relatie tot uw werkzaamheden...

Lees verder