Tijdelijk werken op hoogte

Introductie

LET OP DISCLAIMER!
Disclaimer verbetercheck Valgevaar: het werken met een werkbak in combinatie met een heftruck is vanaf 1 juli 2020 niet meer toegestaan. Deze mogelijkheid uit de verbetercheck Valgevaar mag u dus niet meer gebruiken. Zie voor uitgebreide informatie en een leidraad van SZW (link).

Valgevaar komt ook in de metaal voor. En ook al is het maar even, werken op hoogte brengt aanzienlijke veiligheidsrisico's met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan valgevaar van hoogte of door een opening in een werkvloer, geraakt worden door vallende gereedschappen, werkstukken of andere voorwerpen wanneer op verschillende niveauswordt gewerkt en een langere vluchttijd bij calamiteiten. Inventariseer en minimaliseer daarom de risico’s van valgevaar met de Verbetercheck Tijdelijk werken op hoogte en de bijbehorende hulpmiddelen.

Verbetercheck Tijdelijk werken op hoogte

Door deze Verbetercheck te doen, kom je erachter of je werkplekken voldoen aan de eisen.
Vul hem in en bekijk direct de resultaten.

Minimaal 15 minuten

Hulpmiddelen Werken Op Hoogte

Toolbox.jpg

Toolbox Tijdelijk werken op hoogte

Diverse hulpmiddelen om een voorlichting over tijdelijk werken op hoogte te kunnen verzorgen
Meer informatie
Communicatie tips & tricks.png

Communicatie: tips & tricks

Hulpmiddelen met tekst en uitleg hoe veilig en gezond werken in de metaal te verkopen. Met deze hulpmiddelen in de hand kan elk bedrijf in de metaal met de communicatie voor veilig en gezond werken zelf aan de slag.
Meer informatie

Agenda

webinar Verbetercheck Lasrook

23 september 2020

Meer informatie
Bekijk de hele agenda