Uittnodiging voor Safety on pole position

19 april 2023

Uittnodiging voor Safety on pole position

Powered by: 5xbeter

Veiligheid kan hand in hand gaan met topprestaties leveren, dat laat de Formule 1 wel zien. Dat kan jij in je bedrijf ook voor elkaar krijgen! Laat je inspireren op het 5xbeter-event Safety on pole position op 28 september. Exclusief voor bedrijven in de metaalbewerking of metalektro.

Als veiligheid ergens topprioriteit is, is het wel in de Formule 1. Er staat daar dan ook enorm veel op het spel en een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Daarom is Formule 1 het thema van het 5xbeter-event. Wat kun je opsteken van de grensverleggende innovaties, het geoliede teamwork en de veiligheidscultuur bij het racen?

Safety on pole position belooft een spectaculaire en uitdagende dag te worden met verhelderende en energieke workshops en presentaties. En we verwelkomen niemand minder dan voormalig Formule 1 coureur Jan Lammers.

Stel je voorsprong veilig…

Als je bedrijf al veel aandacht besteedt aan gezond en veilig werken, krijg je tijdens het event een snelle en interessante update van de laatste ontwikkelingen, tools en wetgeving op arbogebied. En je kunt sparren met vakgenoten bij andere metaalbedrijven. Hou elkaar in topvorm, want veiligheid is nooit af.

…of zet een sensationele inhaalactie in

Heb je je nog niet eerder verdiept in arborisico’s en de maatregelen om die te beheersen? Als outsider kun je in 1 klap veel kennis en informatie opdoen in de slipstream van 5xbeter. Wie weet rijd je het veld aan flarden en eindig je zelfs op kop!

Wat gaan we doen?

Het ochtendprogramma bestaat uit zes workshops waarvan je er drie kunt volgen. De workshops gaan in op verschillende veiligheids- en gezondheidsaspecten. Bij je aanmelding kun je je voorkeur opgeven.
Bekijk de workshops.

Daarna kun je even bijtanken en genieten van de lunch. Loop ook even over de informatiemarkt om wat op te steken over de Verbeterchecks of vragen te stellen aan de Verbetercoaches.

Tijdens het middagprogramma volg je vanaf de tribunes interactieve presentaties over blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Laat je tot slot inspireren door Jan Lammers die komt vertellen hoe bij de Formule 1 wordt gewerkt aan veiligheid.
Lees meer over de presentaties.

Voor wie is deze dag?

Safety on pole position is speciaal voor werkgevers en medewerkers uit de metaalsector. Door met elkaar in gesprek te gaan zorgen zij samen voor een blijvend veilige en gezonde en dus productieve werkvloer in hun bedrijven.

Programma

09:00   Ontvangst

09:45   Welkomstwoord door dagvoorzitter Rens Merkelbach

10:00   Workshoprondes

12:30   Lunch en informatiemarkt

13:45   Crash-and-burn’ door gevaarlijke stoffen door Christine Kehrer-Bot en Pieter Huys

14:15   Presentatie Gevaarlijke stoffen na de finish door Jody Schinkel

15:15   Presentatie Jan Lammers

16:00   Afsluiting door dagvoorzitter Rens Merkelbach

16:10   Netwerkborrel

 17:00   Einde

 

Locatie

Hart van Holland | Berencamperweg 12 | Nijkerk | Route

 
Ben jij erbij? Meld je kosteloos aan!

 

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan! Bij je inschrijving geef je ook je voorkeur op voor de workshops die je wil volgen. We proberen zo veel mogelijk met ieders voorkeur rekening te houden.

In september kun je je ticket downloaden. Daarop staan ook je workshops vermeld.
 
Aanmelden en workshops kiezen.*

*Bij Safety on pole position maken we foto’s en films als verslaglegging en om 5xbeter te promoten. Op het event kan je dus gefotografeerd of gefilmd worden. Door je aanmelding voor dit event ga je akkoord met het gebruik van je beeltenis in druk, op foto, film, video enzovoort voor promotionele doeleinden van 5xbeter, zonder daaraan rechten te ontlenen of een vergoeding te claimen.

 

Vorige nieuwsitem: Middagprogramma Safety on pole position
Volgend nieuwsitem: Verbetercoach aan het woord: Günther Kerkhoven