Wat kunnen de Verbetercoaches voor je betekenen?

23 september 2021

Wat kunnen de Verbetercoaches voor je betekenen?

Wat kunnen de Verbetercoaches voor je betekenen?

Met de adviezen van onze Verbetercoaches willen we maatwerk leveren op het gebied van veilig en gezond werken in de metaalsector. Verbetercoaches zijn zelf vaak arbeidshygi├źnist, veiligheidskundige en/of ergonoom en hebben door hun functie ruime ervaring en kennis over veilig en gezond werken in metaalbedrijven. Het advies van de Verbetercoaches is kosteloos, professioneel en het is volledig op jouw situatie gericht, want de Verbetercoaches komen zo mogelijk langs op locatie.

 

Wat mag je van een Verbetercoach verwachten?

Een Verbetercoach is er om bedrijven op weg te helpen, zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen met de veiligheidsthema's van 5xbeter. Denk hierbij aan:

  • Beantwoorden vragen, informeren, adviseren
  • Hulp bieden bij het invullen van Verbeterchecks
  • Advies geven bij het opzetten van interne voorlichting

Verbetercoaches wijzen je op mogelijke risico's en geven advies. Ze bekijken jouw situatie en geven je een bezoekverslag met praktische adviezen over methodes en tools. Ze kunnen je ook helpen door jouw ambities op het gebied van veilig en gezond werken te bespreken en uitvoerbaar te maken.

 

Meer weten over de Verbetercoaches?

Op onze website vind je meer informatie over de Verbetercoaches. Bijvoorbeeld over wat ze nog meer voor je kunnen betekenen en wie ze zijn.

 

Hoe schakel je een Verbetercoach in?

Je kunt de hulp van een Verbetercoach inschakelen via de Verbeterlijn. Daar kun je je vraag stellen, waarna je door een van de Verbetercoaches wordt benaderd en eventueel samen een tijdstip voor een afspraak kunt inplannen. Je bereikt de Verbeterlijn gratis via 0800 555 50 05. Of stuur een mail naar info@5xbeter.nl

 

De handleiding Verbetercheck Gevaarlijke stoffen 2021

We hebben een actuele handleiding opgesteld, waarin je stap voor stap door de Check van 5 wordt meegenomen, inclusief de Verbetercheck en het Register Gevaarlijke stoffen. In 5 stappen naar een veilig en gezond bedrijf? Doe de Check van 5.

 

 

 

Vorige nieuwsitem: Heb je vragen over veilige werkwijzen?
Volgend nieuwsitem: Kijk het Webinar Verbetercheck Gevaarlijke stoffen terug