Heb je vragen over veilige werkwijzen?

11 november 2021

Heb je vragen over veilige werkwijzen?

Tijdens de eerdere webinars over de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen kregen we regelmatig vragen over het onderdeel Veilige werkwijze. Daarom wijden we op maandag 29 november een webinar volledig aan veilige werkwijzen om iedereen de kans te geven om dit belangrijke onderdeel van de Verbetercheck onder de knie te krijgen.

Maandag 29 november 2021 van 10:00 tot 12:00 uur

Inschrijven webinar


Let op: alleen voor bedrijven die onder de CAO's vallen
De Verbetercheck Gevaarlijke stoffen is alleen beschikbaar voor bedrijven die vallen onder de CAO Metaal en Techniek (Metaalbewerking) en de CAO Metalektro. Check voordat je je aanmeldt voor het webinar of jouw bedrijf onder een van deze CAO's valt.

In het webinar krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Wat is een Veilige werkwijze en wanneer mag ik die gebruiken?
  • Hoe kies ik een Veilige werkwijze?
  • Wat kan ik doen wanneer er geen Veilige werkwijze beschikbaar is?


Kijk het vorige webinar terug
Kijk hier het eerdere webinar terug over de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen en het invullen van het Register Gevaarlijke stoffen. 

Met de Verbetercheck weet je hoe je ervoor staat
Met het invullen van de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen en het Register Gevaarlijke stoffen weet je of je veilig en gezond werkt met gevaarlijke stoffen en wat je eventueel kunt verbeteren om aan de veiligheidsrichtlijnen te voldoen. 

Vragen? Stel ze aan een Verbetercoach.
Heb je vragen over Gevaarlijke stoffen of wil je persoonlijke hulp bij het invullen van de Verbetercheck? Voor kosteloos advies, tips, of om een afspraak te maken met een Verbetercoach bel je gratis de Verbeterlijn: 0800 555 50 05. Of stuur een mail naar info@5xbeter.nl

De handleiding Verbetercheck Gevaarlijke stoffen 2021
We hebben een actuele handleiding opgesteld, waarin je stap voor stap door de Check van 5 wordt meegenomen, inclusief de Verbetercheck en het Register Gevaarlijke stoffen. In 5 stappen naar een veilig en gezond bedrijf? Doe de Check van 5. 

Vorige nieuwsitem: Succesvol webinar Verbetercheck Lasrook
Volgend nieuwsitem: Wat kunnen de Verbetercoaches voor je betekenen?