• Nieuws

Nieuws (2016)

Preventiemedewerker 2016: de genomineerden

30 mei 2016

De Verbetercoaches van 5xbeter hebben vijf preventiemedewerkers in de metaalbewerking en metalektro genomineerd voor de titel Preventiemedewerker 2016. Dit zijn volgens 5xbeter preventiemedewerkers die inspireren met veilig en gezond werken en echt iets in hun bedrijf voor elkaar krijgen, zowel uit de metaalbewerking als de metalektro. Organisatiesocioloog John Vollenbroek heeft de afgelopen weken een bezoek gebracht aan alle genomineerde preventiemedewerkers. Vollenbroek is gespecialiseerd in het terugdringen van de menselijke fout in organisaties: "Mensen zijn feilbaar, maar beschermen zich daar vaak onvoldoende tegen." Met trots presenteert 5xbeter de vijf genomineerden.

Lees verder

Genomineerden IJzersterk bedrijf 2016

30 mei 2016

IJzersterke bedrijven zijn volgens 5xbeter bedrijven die meters maken met veilig en gezond werken. Bedrijven die opvallen door wat ze voor elkaar krijgen, soms tegen de stroom in. Ieder jaar beloont 5xbeter de inspanningen van een klein en groot bedrijf op het gebied van veilig en gezond werken met de titel IJzersterk bedrijf. De Verbetercoaches van 5xbeter hebben acht bedrijven in de metaalbewerking en metalektro genomineerd voor de titel IJzersterk bedrijf 2016.

Lees verder

Organiseer uw bedrijfseigen veiligheidsweek!

17 mei 2016

Van 13 tot en met 17 juni viert 5xbeter de Week van Veilig en Gezond Werken: een week lang zetten we veilig en gezond werken in de metaal extra in het zonnetje.

Lees verder

Meld u nu aan voor het 5xbeter Jubileumcongres

25 april 2016

5xbeter nodigt u van harte uit voor het Jubileumcongres 'Durf te dromen' op 20 juni in de Efteling, Kaatsheuvel.

Lees verder

NL Alarm: iets voor uw bedrijf?

19 april 2016

Stichting NL Alarm zet zich in voor een samenleving waarin iedereen zich veilig, zeker en sociaal verbonden voelt. Zowel in de eigen buurt en woonplaats als binnen de rest van Nederland. Hierbij werkt NL Alarm samen met verschillende organisaties, zoals veiligheidsregio’s, burgernet, BuitenBeter, Hartveilig wonen en de Hartstichting.

Lees verder