• Nieuws

Nieuws (2013)

In de praktijk: fysieke belasting bij Remeha

23 mei 2013

Met de Verbetercheck Fysieke belasting van 5xbeter kan men snel en effectief de belangrijkste risico’s van fysieke belasting inventariseren. Binnen enkele bedrijven is door de Verbetercoaches al ‘proefgedraaid’ met de check. Zo ook bij Remeha in Apeldoorn.

Lees verder

HOE EEN OR KAN BIJDRAGEN AAN VEILIGHEID

26 april 2013

Hoe kan een ondernemingsraad bijdragen aan veilig en gezond werken op de werkvloer? Verbetercoach Marti Beefting spreekt hierover in een interview op Arbo Online.

Lees verder

Menukaart Week van Veilig en Gezond Werken online

12 april 2013

Ook dit jaar organiseren we de Week van Veilig en Gezond Werken. Van 3 tot en met 7 juni gaat 5xbeter met een roadshow het land in om heel Nederland te laten zien dat de metaal zich ijzersterk maakt voor veilig en gezond werk!

Lees verder

Werken in besloten ruimten

29 maart 2013

5xbeter presenteert een nieuw instrument in de arbocatalogus: de Procedure Werken in besloten ruimten.

Lees verder

VeiligheidNL introduceert: Werkbuddies

22 februari 2013

Twee collega's die op elkaar letten om bedrijfsongevallen met jeugdigen te verminderen.

Lees verder

Goss Contiweb en Aurabis inspireren

16 januari 2013

De plannen van aanpak van Goss Contiweb en Aurabis zijn op de slotbijeenkomsten van de workshops ‘Ondernemingsraad en 5xbeter’ gekozen tot meest inspirerend en best uitgevoerd. De ondernemingsraden van beide bedrijven ontvingen een cheque van € 1.500,-.

Lees verder

Uitreiking IJzersterk bedrijf 2012

11 januari 2013

5xbeter heeft VMI Holland BV en Deltour BV gekozen tot IJzersterk bedrijf 2012. Beide bedrijven zijn door 5xbeter in het zonnetje gezet met de overhandiging van een plaquette.

Lees verder