Zien we je bij één van de webinars?

09 september 2021

Zien we je bij één van de webinars?

Zo vul je het Register Gevaarlijke stoffen in

De komende tijd besteden we vanuit 5xbeter veel aandacht aan Gevaarlijke stoffen, met o.a. webinars en een handleiding voor het invullen van de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen. Veilig en gezond werken met Gevaarlijke stoffen is belangrijk. Dat vindt de Inspectie SZW ook en die zal daar komende tijd dan ook meer op gaan controleren. Met het invullen van de Verbetercheck en het Register Gevaarlijke stoffen weet je of je veilig en gezond werkt met gevaarlijke stoffen en wat je eventueel kunt verbeteren om aan de veiligheidsrichtlijnen te voldoen.

We bieden de komende tijd gratis webinars aan over het invullen van de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen. Daarin is veel aandacht voor het invullen van het Register Gevaarlijke stoffen. Er is ook ruimte voor het stellen van praktische vragen aan Verbetercoaches. Het aantal plekken is beperkt, schrijf je dus snel in voor één van deze webinars:

Dinsdag 28 september 2021 van 10:00 tot 12:00 uur
Dinsdag 5 oktober 2021 van 10:00 tot 12:00 uur

Inschrijven webinars

 

Let op: alleen voor bedrijven die onder de CAO's vallen
De Verbetercheck Gevaarlijke stoffen is alleen beschikbaar voor bedrijven die vallen onder de CAO Metaal en Techniek (Metaalbewerking) en de CAO Metalektro. Check voordat je je aanmeldt voor het webinar of jouw bedrijf onder een van deze CAO's valt.

In het webinar krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Hoe log ik in bij de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen?
  • Hoe gebruik ik de Verbetercheck Gevaarlijke stoffen?
  • Hoe vul ik het Register Gevaarlijke stoffen in?
  • Hoe werkt de database, en wat doe ik als er een product ontbreekt?
  • Hoe maak ik een Werkplek Instructiekaart (WIK)?
  • Wat is een Veilige werkwijze en wanneer mag ik die gebruiken?
  • Welke stappen kan ik volgen voor een optimaal resultaat?


Vragen? Stel ze aan een Verbetercoach.
Heb je vragen over Gevaarlijke stoffen of wil je persoonlijke hulp bij het invullen van de Verbetercheck? Voor kosteloos advies, tips, of om een afspraak te maken met een Verbetercoach bel je gratis de Verbeterlijn: 0800 555 50 05. Of stuur een mail naar info@5xbeter.nl

De handleiding Verbetercheck Gevaarlijke stoffen 2021
We hebben een actuele handleiding opgesteld, waarin je stap voor stap door de Check van 5 wordt meegenomen, inclusief de Verbetercheck en het Register Gevaarlijke stoffen. In 5 stappen naar een veilig en gezond bedrijf? Doe de Check van 5

Vorige nieuwsitem: Wat kunnen de Verbetercoaches voor je betekenen?
Volgend nieuwsitem: Kijk het Webinar Verbetercheck Gevaarlijke stoffen terug