Workshops 5x Beter

11 juli 2011

In oktober geven de Verbeterchoaches van 5x Beter vijf workshops. Vijf kansen om het veilig werken voor nieuwkomers een nieuwe impuls te geven.

Toezicht: 5x Beter
Altijd al willen weten hoe je effectief toezicht houdt op veilig werken? Hoe ver je moet gaan? Wat je moet doen als herhaald aanspreken niet helpt?
Kom naar de workshop op dinsdag 4 oktober 2011.
Door: Marti Beeftink en Hilde Bussink

Oog voor veiligheid bij het inhuren van uitzendkrachten: 5x Beter
Is het helder wie zorgt voor het veilig werken voor uitzendkrachten? Regelt de wet alles of moet je zelf ook nog goede afspraken maken?
Kijk waar je bedrijf staat in de workshop op woensdag 5 oktober 2011.
Door: Karin Leeuwenberg en Susanne Rambali

Werkinstructies: 5x Beter
Worden werkinstructies eigenlijk wel gelezen? En worden ze begrepen? Wil je graag jullie werkinstructies eens checken en leren over het gebruik van beeld in werkinstructies?
Kom naar de workshop op donderdag 6 oktober 2011.
Door: Monique Denen en Peter Kanters

Jongeren en veilig werken: 5x Beter
Ook jong geweest? En op zoek naar manieren om jongeren van nu veilig te laten werken? In de workshop op woensdag 12 oktober 2011 bespreken we waar jongeren gevoelig voor zijn en wat werkt.
Door: Annemieke Leegwater en Karin Leeuwenberg

Voorlichting en Instructie: 5x Beter
Ook benieuwd wat je moet doen om voorlichting en instructie tot een succes te maken? Hoe je kunt checken of de boodschap is begrepen? Waar je jezelf kunt verbeteren in het geven van V&I? Kom naar de workshop op donderdag 13 oktober 2011.
Door: Marti Beeftink en Hilde Bussink

Inschrijven
Wil je zeker zijn van een plaats: schrijf je dan nu in. Stuur een e-mail naar info@5xbeter.nl met je functie, bedrijfsnaam en de workshop waaraan je wilt deelnemen.

Belangrijk
De workshops zijn bestemd voor leidinggevenden, preventiemedewerkers, kam-coördinatoren, medewerkers hrm/p&o en praktijkbegeleiders. De workshops over jongeren is voor leidinggevenden en praktijkbegeleiders. De workshop over toezicht is alleen toegankelijk voor leidinggevenden of koppels van een leidinggevende met een kam/p&o-collega.

De workshops worden gehouden op een locatie in het midden van het land. Voor bedrijven uit de sector Metaalbewerking en Metalektro zijn aan deelname geen kosten verbonden. Vol is vol!
Op www.5xbeter.nl zijn vanaf augustus de programma’s, de starttijd en de locatie te vinden.

Vorige nieuwsitem: Workshop Werkinstructies: 5x Beter
Volgend nieuwsitem: Dag van de Veiligheid 2011