• Nieuws
  • Workshop Voorlichting en Instructie: 5x Beter

Workshop Voorlichting en Instructie: 5x Beter

31 augustus 2011

Voorlichting en instructie is een belangrijke pijler voor veilig werken. Daar is iedereen het over eens. Wat kun jij doen om voorlichting en instructie tot een succes te maken? Onderzoek dit in de workshop van 5x Beter.

Programma:
In de ideale wereld geef je voorlichting, luisteren medewerkers aandachtig en werken zij vanaf dat moment weer veiliger. De dagelijkse praktijk is vaak weerbarstig. Je geeft een toolbox. Als je vraagt of het begrepen is, wordt er geknikt. Maar als je later ziet hoe er gewerkt wordt, ben je daar niet meer zo zeker van.

In de workshop gaan we verkennen wat werkt. En wat niet. Dit doen we op een praktische manier waarbij je zelf actief aan de slag gaat.

In de workshop komen veel aspecten van voorlichting en instructie aan bod. Natuurlijk de inhoud. En de vorm. Maar ook hoe je in een concrete situatie vaststelt of de boodschap is begrepen.

Hilde Bussink en Marti Beeftink, verbetercoaches van 5x Beter, lopen zich al maanden warm voor deze workshop. “Een aanrader voor al onze bedrijven”.

Datum:
Donderdag 13 oktober

Tijd:
De inloop is om 9.00 uur. We starten om 9.30 en ronden af om 12.00 uur. Om 12.00 uur praten we nog wat na met een korte lunch.

Locatie:
Aluminium Centrum, Voorveste 2 in Houten

De workshop is voor:
Leidinggevenden, preventiemedewerkers, kam-coördinatoren, medewerkers hrm/p&o en praktijkbegeleiders.

Workshopleiders:
Hilde Bussink en Marti Beeftink

Opgeven:
Stuur ons een mail  met je naam, functie, het bedrijf waar je werkt en de workshop(s) van je keuze. 

Vorige nieuwsitem: Workshop Uitzendkrachten: 5x Beter
Volgend nieuwsitem: Workshop Werkinstructies: 5x Beter