• Nieuws
  • Workshop Toezicht: 5x Beter

Workshop Toezicht: 5x Beter

31 augustus 2011

Ook een compliment geven is toezicht houden. Of niet? Altijd al willen weten hoe je toezicht houdt op veilig werken? Kom dan nu naar de 5x Beter workshop.

Programma:
In de workshop Toezicht gaan we flink aan de slag. We kijken naar de manier waarop we toezicht organiseren. En waarom we dat op een bepaalde manier doen.

De rode draad in de workshop is: wanneer is toezicht effectief? Of beter: hoe kan ik effectiever worden?!  Het houden van toezicht is in de praktijk niet eenvoudig. Maar valt zeker te leren. De workshop geeft je hier nieuwe handvatten voor.

In de workshop kun je eigen praktijksituaties inbrengen, maar dat is geen voorwaarde voor deelname. Inzet op de dag zelf is dat wel.

Hilde Bussink en Marti Beeftink, verbetercoaches van 5x Beter, zien deze workshop als dé kans meer aandacht te vragen voor het houden van toezicht. “Goed toezicht is een enorme stimulans voor de veiligheidscultuur ”.

De workshop gaat over het houden van toezicht op veilig werken door leidinggevenden. Het toezicht door de Arbeidsinspectie komt niet aan de orde.

Datum:
Dinsdag 4 oktober

Tijd:
De inloop is om 9.00 uur. We starten om 9.30 en ronden af om 13.00 uur. Om 12.00 uur komen de broodjes op tafel.

Locatie:
Fort aan de Klop, 1ePolderweg 4, Utrecht (let op: parkeren kan in de buurt, maar we raden aan te parkeren in parkeergarage Vechtse Banen: 10 minuten lopen)

De workshop is voor:
Leidinggevenden of koppels van een leidinggevende met een kam/p&o-collega.

Workshopleiders:
Hilde Bussink en Marti Beeftink 

Opgeven:
Stuur ons een mail met je naam, functie, het bedrijf waar je werkt en de workshop(s) van je keuze. 

Vorige nieuwsitem: Workshop Jongeren en veilig werken: 5x Beter
Volgend nieuwsitem: Workshop Uitzendkrachten: 5x Beter