• Nieuws
 • Preventiemedewerker 2015 gezocht!

Preventiemedewerker 2015 gezocht!

17 februari 2015

Het hebben van een preventiemedewerker is niet alleen een verplichting. Een goede, deskundige en bevlogen preventiemedewerker maakt het verschil in een bedrijf. Hij of zij kan veilig en gezond werken naar een hoger plan tillen en met raad en daad de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers verbeteren. Daarom zet 5xbeter ieder jaar met de verkiezing van de Preventiemedewerker van het Jaar een preventiemedewerker in het zonnetje.

Voor de verkiezing van de Preventiemedewerker 2015 kunt u tot 15 april a.s. uw preventiemedewerker nomineren. Hebt u een preventiemedewerker in het bedrijf die met hart en ziel werkt aan de veiligheid en gezondheid van de medewerkers? Of ben jij trots op wat je zelf in je rol als preventiemedewerker bereikt hebt? Stuur ons dan de motivatie waarom juist hij, zij of jij Preventiemedewerker 2015 zou moeten worden.

Dit jaar verkiest 5xbeter twee Preventiemedewerkers van het Jaar, een van een klein en een van een groot bedrijf. Bij de verkiezing worden de genomineerden beoordeeld op:

 • Creativiteit
  Inzetten op veilig en gezond werken hoeft niet veel geld te kosten. Met slimme, creatieve oplossingen kan veel bereikt worden.
 • Beweging
  De Preventiemedewerker van het Jaar heeft beweging gebracht op het gebied van veilig en gezond werken.
 • Top-down en bottom-up
  De Preventiemedewerker van het Jaar is niet alleen in staat de link te leggen tussen directie / management en werkvloer, maar krijgt hier van beide kanten ook de ruimte toe.
 • Samenwerking met 5xbeter
 • Verbetercheck(s) op groen of een visie hoe daar te komen
  De Preventiemedewerker van het Jaar heeft een of meerdere Verbetercheck(s) op groen of heeft een concreet actieplan hoe dit te bereiken.

2015 is het vijfde jaar dat 5xbeter de Preventiemedewerker van het Jaar kiest. Deze preventiemedewerkers wonnen de titel de afgelopen jaren:

2014 Robin Koopman, ESCH Group B.V.
2013 Suzanne Velenturf, HERAS
2012 Hielke Bijzitter, Pas Reform
2011 Martijn Pijnacker, Condoor Hardware B.V.

Aanmelden kan tot 15 april 2015 via info@5xbeter.nlVoor meer informatie over de verkiezing Preventiemedewerker 2015 kunt u ook bellen met de Verbeterlijn 0800 555 50 05 (gratis).

Vorige nieuwsitem: DAF Trucks, RAVO en Vermeulen metaal verkozen tot IJzersterke bedrijven 2015
Volgend nieuwsitem: Vernieuwde Verbetercheck Schadelijk geluid