• Nieuws
  • Organiseer je bedrijfseigen Veiligheidsweek

Organiseer je bedrijfseigen Veiligheidsweek

12 april 2017

Organiseer je bedrijfseigen Veiligheidsweek

De Week van Veilig en Gezond Werken staat dit jaar in het teken van gedrag en cultuur. Ook met de best beveiligde machine, de nieuwste pbm’s, de netste en schoonste werkplek kunnen ongelukken gebeuren. De oorzaak is bijna altijd een menselijke fout. De cultuur op de werkplek, de wijze waarop collega’s en leidinggevenden elkaar aanspreken op hun veiligheidsgedrag speelt een grote rol bij het voorkomen van ongevallen. En de meest gehoorde reden om even niet veilig te werken, om de standaard regels niet te respecteren is dat het even snel moest. Onder het motto ‘Nu ff niet!’ vragen we van 19 tot en 23 juni extra aandacht voor gedrag en cultuur op de werkvloer. Omdat “even snel” nooit de reden van een ongeval mag zijn. 

Organiseer in de Week van Veilig en Gezond Werken uw bedrijfseigen Veiligheidsweek met het speciale 5xbeter pakket. Wij sturen u ruim voor aanvang van de Week van Veilig en Gezond Werken een pakket toe met een stap voor stap instructie hoe de Veiligheidsweek aan te kondigen en uit te rollen. In het pakket zitten natuurlijk ook allemaal spullen om het bedrijf aan te kleden en uit te delen aan medewerkers.

Het 5xbeter Veiligheidsweek pakket bestaat uit:

  • De fotosafari
  • De sneak preview van de nieuwe 5xbeter Film over gedrag en cultuur
  • Informatie over gedrag en cultuur
  • Informatie over communicatiecampagnes
  • Posters, slingers, stickers, balonnen en meer om het bedrijf te versieren en uit te delen 

Bestel het 5xbeter Veiligheidsweek pakket door dit formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar Week@5xbeter.nl 

Vorige nieuwsitem: IJzersterk bedrijf 2017: de genomineerden
Volgend nieuwsitem: Nieuw: Verbetercheck Tijdelijk werken op hoogte