• Nieuws
  • NL Alarm: iets voor uw bedrijf?

NL Alarm: iets voor uw bedrijf?

19 april 2016

NL Alarm: iets voor uw bedrijf?

Met de gloednieuwe app NL Alarm kunnen burgers samen de verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leefomgeving. Iedereen in Nederland kan er mee bellen of appen voor de meest gevraagde vormen van hulp, bijvoorbeeld bij noodsituaties, ingeval van ongewenste of onveilige omstandigheden, voor ondersteuning in de buurt en voor sociale (buurt)activiteiten. Deze app is innovatief, gebruiksvriendelijk en gratis. 

Veilig
Met de app heb je de belangrijkste noodnummers altijd bij de hand en kun je deze direct bellen. In een noodsituatie roept de app gediplomeerde burgerhulpverleners in de buurt op voor eerste hulp tot de arts of ambulance arriveert. Hiervoor wordt de GPS-informatie van je smartphone gebruikt.

Zeker
Via de app kun je hulp inroepen in tal van onveilige en ongewenste  situaties, zoals bij pesten op school, op het werk of op straat en bij autopech. Ben je betrokken bij een ongeval of andere acute situatie, maar gelukkig ongedeerd? Met de app laat je dit eenvoudig en snel weten aan familie en vrienden. Zekerheid voor jezelf én voor de ander.

Sociaal
Door middel van de app kun je (chat)groepen opzetten, werken aan buurtpreventie en (buurt)activiteiten realiseren. Zo vorm je met elkaar een community die je veiliger en zekerder laat voelen, maar ook sociaal betrokken en uiteindelijk gezonder en gelukkiger.

Word vrijwillige hulpverlener in je eigen buurt en help levens redden!
De app NL Alarm zorgt er in geval van nood voor dat er in de tijd dat de professionele hulpverleners van 112 onderweg zijn, levensreddende handelingen kunnen worden verricht. Dat gebeurt door burgers in de directe omgeving van het slachtoffer, die in het bezit zijn van een EHBO en/of AED-diploma. Iedere burger met een van deze diploma’s kan zich registreren bij Stichting NL Alarm, waarna hij of zij wordt gekoppeld aan de app en wordt gealarmeerd bij een noodgeval in de buurt. Ook bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen met hun BHV-ers meedoen! Geïnteresseerd? Bezoek de website www.nlalarm.nl en meld je aan. Of neem voor meer informatie contact op via e-mail: info@nlalarm.nl of via telefoonnummer: 06-83252533.

Vorige nieuwsitem: Meld u nu aan voor het 5xbeter Jubileumcongres
Volgend nieuwsitem: Bereikbaarheid tijdens de feestdagen