Afscheid en welkom

23 juni 2015

Verbetercoach Monique Denen gaat per 1 juli 5xbeter verlaten. Monique heeft veel bedrijven en hun medewerkers op professionele wijze gecoacht in het realiseren van een veiligere en gezondere werkomgeving. 5xbeter gaat Monique zeker missen en wenst haar veel succes in de toekomst! 
Per 1 juli gaat Nicole Wolters als Verbetercoach aan de slag in de regio Groot Rotterdam. Nicole stelt zich aan u voor:

Waarom 5xbeter? Allereerst ben ik enthousiast geraakt door de verhalen en presentaties van de andere Verbetercoaches! Daarnaast ben ik ervan overtuigd, dat laagdrempelige initiatieven als 5xbeter meer bijdragen aan een daadwerkelijk gezonde en veilige werkomgeving, dan wanneer elk bedrijf dat voor zichzelf moet gaan uitzoeken.

Ik heb arbeidshygiëne gestudeerd aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen. In 1992 ben ik afgestudeerd en sinds 2002 gecertificeerd arbeidshygiënist. In het verleden heb ik gewerkt voor overheden, ziekenhuizen en de bouw. De laatste jaren heb ik me ingezet voor de transportsector met de ontwikkeling van de branche-RI&E, het geven van trainingen en het ontwikkelen van de Arbocatalogus “Veilig werken met gevaarlijke gassen in zeecontainers”. Ik werkte daar mee als (beleids)adviseur. De motivatie was om samen met de sector op zoek te gaan naar oplossingen.

Het leuke aan 5xbeter vind ik de mogelijkheid om bij zoveel verschillende metaalbedrijven over de vloer te mogen komen. Bij werknemers die trots zijn op de dingen die zij maken en creatief zijn in het zoeken naar oplossingen. Ik zie het als een uitdaging om samen met bedrijven op zoek te gaan naar de aanpak die het meest geschikt is voor hun specifieke situatie. 5xbeter biedt hiervoor praktische tools en hulpmiddelen om zowel grote, als kleine bedrijven te ondersteunen. 

Vorige nieuwsitem: Preventiemedewerker 2015
Volgend nieuwsitem: Week van Veilig en Gezond Werken van start