• Nieuws
  • 5xBeter organiseert praktische workshops over nieuwkomers

5xBeter organiseert praktische workshops over nieuwkomers

12 september 2011

Ieder bedrijf is uniek. De factoren die invloed hebben op de veiligheidssituatie in een bedrijf zijn overal anders. Daarom is het ook zo heerlijk dat 5x Beter de Verbetercoaches kosteloos naar jouw bedrijf kan sturen: advies op maat is het beste advies dat je kunt krijgen.

Ieder bedrijf is hetzelfde. Tenminste, ieder bedrijf heeft vergelijkbare vragen. De Verbetercoaches van 5x Beter krijgen vaak dezelfde vraagstukken voorgelegd en kunnen dan putten uit de stroom van goede ideeën die ze op de werkvloer bij je concullega’s tegenkomen. Ook wat betreft het onderwerp Nieuwkomers kunnen we veel van elkaar leren in de branche.

Juist om al die vragen rondom Nieuwkomers nu voor eens en altijd helder te krijgen, organiseert 5x Beter in oktober de 5x Beter Workshops over Nieuwkomers. Zodat de nieuwkomers in jouw bedrijf met de juiste hulp veilig en gezond kunnen werken.

Toezicht: 5x Beter
Ook een compliment geven is toezicht houden. Of niet? Altijd al willen weten hoe je toezicht houdt op veilig werken? Kom dan nu naar de 5xBeter workshop.

Oog voor veiligheid bij het inhuren van uitzendkrachten: 5x Beter
In de Metaalbewerking en Metalektro werken veel uitzendkrachten. Je wilt als bedrijf dat deze nieuwkomers veilig aan de slag kunnen. Dat gebeurt niet vanzelf. Daar moet je wel wat voor doen. Kijk waar je bedrijf staat in de workshop Uitzendkrachten.

Werkinstructies: 5x Beter
Veiligheidsdocumenten liggen steeds meer onder vuur. Wordt het veiligheidsreglement wel gelezen? Worden de werkinstructies echt begrepen? Aanleiding voor 5xBeter om de workshop Werkinstructies te organiseren.

Jongeren en veilig werken: 5x Beter
Als jongeren aan de slag gaan in een bedrijf is dat wennen voor de jongeren, maar ook voor het bedrijf. Hoe begeleid je jongeren en zorg je er voor dat zij veilig werken? Kom naar de workshop Jongeren als je hier meer over wilt weten.

Voorlichting en Instructie: 5x Beter
Voorlichting en instructie is een belangrijke pijler voor veilig werken. Daar is iedereen het over eens. Wat kun jij doen om voorlichting en instructie tot een succes te maken? Onderzoek dit in de workshop van 5xBeter.

Inschrijven
Geef je op voor de Workshops door een mail te sturen met je naam, je functie, het bedrijf waar je werkt en de workshop(s) van je keuze.  Aan de workshops zijn geen kosten verbonden wanneer je valt onder de CAO metaalbewerking of metalektro.

Vorige nieuwsitem: ‘We gaan nog heel veel bereiken met dit project’
Volgend nieuwsitem: Dag van de Veiligheid 2011- Een veilige start in de metaal