Week van Veilig en Gezond Werken

Ieder jaar maakt de metaal zich een week lang extra sterk voor veilig en gezond werk. Dit jaar vond de Week van Veilig en Gezond Werken van 19 tot en met 23 juni plaats. We sloten de Week op 26 juni 2017 af met het achtste 5xbeter Congres. Op deze pagina krijgt u een indruk van de Week van Veilig en Gezond Werken 2017 en de plannen voor 2018.

Film Congres 'Nu ff niet!'


Lees verder

Als je te snel gaat......duurt het pas echt lang! Dat is de titel van de nieuwe 5xbeter Film over gedrag en cultuur. 5xbeter lanceerde de film tijdens het 5xbeter Congres 'Nu ff niet!' op 26 juni 2017. Bekijk via onderstaande link de films 'Als je te snel gaat, duurt het pas echt lang' en ga met collega's in gesprek over de veiligheidscultuur bij u op de werkvloer.

5xbeter Film Gedrag&Cultuur 

Save the dates!De negende Week van Veilig en Gezond Werken vindt van 18 tot en met 22 juni 2018 plaats. We sluiten de Week traditiegetrouw af met het 5xbeter Congres op maandag 25 juni 2018. Houd deze pagina in de gaten voor nieuws over Week en Congres 2018.

Workshop Verbetercoaches

Onder de titel 'Een stap vooruit!' vertelden de 5xbeter Verbetercoaches hoe u met de hulpmiddelen en diensten van 5xbeter een stap vooruit kunt zetten in veiligheidsgedrag en -cultuur in uw bedrijf. De Verbetercoaches lichtten in deze workshop op het 5xbeter Congres toe wat 5xbeter allemaal te bieden heeft op de verschillende niveaus waarin bedrijven zich qua veiligheidscultuur bevinden. De Verbetercoaches waren allemaal aanwezig, voor het beantwoorden van de vragen van de deelnemers. 

Download hier de presentatie 

Fotoimpressie Congres 2017